Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

14 травня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд звернення громадянка Марківської О.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Кармелюка,1/1, гаражний кооператив «Підлісний», блок А, бокс 178 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

2. Про розгляд звернення ФОП Дейчука А.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0056 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Трудова,1/1 для обслуговування готельного комплексу з кафе і майстернею по наданню послуг населенню та 7-ми літніх будиночків та про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Трудова,1/1 для обслуговування готельного комплексу з кафе і майстернею по наданню послуг населенню та 7-ми літніх будиночків.

3. Про розгляд звернення ТОВ «Формула-В» щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером 6810100000:16:004:0411, яка розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Серпнева,29/1 із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

4. Про розгляд звернення громадянки Клак Т.Л. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вишнева,5/1 для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

5. Про розгляд звернення громадянина Клак Є.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вишнева,5/1 для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

6. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок за давністю користування (набувальна давність)» (Бойцун О.С.)

7. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянці дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність)» (Юрчук Т.П.)

8. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянину дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки» (Кухар М.В.)

9. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянину дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки» (Янковий О.О.)

10. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок та втрату чинності» (Шевченко С.О.)

11. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок» (Дзіблюк В.В.)

12. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянці дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки» (Гаєвська Ю.Г.)

13. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок та втрату чинності» (Баксалов С.Г.)

14. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок та втрату чинності» (Кащук Г.В.)

15. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок» (Жмерик П.О.)

16. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та втрату чинності» (Дуднік Н.В.)

17. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду іноземній громадянці» (Майдак А.О.)

18. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки в оренду громадянам» (Радіонова Я.А.)

19. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Вох Р.П.)

20. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Тарасюк В.А.)

21. Про розгляд проекту рішення  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Зальвовська Г.П.)

22. Про розгляд проекту рішення (повторно) «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною категорії земель» (Луценко В.В.)

23. Про розгляд проекту рішення (повторно) «Про припинення права користування земельними ділянками, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Котецька О.С.)

24. Про розгляд проекту рішення (повторно) «Про припинення права користування земельною ділянкою, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність громадянину» (Сахновський В.В.)

25. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність громадянці громадянці» (Вітошко Н.М.)

26. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Врублівська В.Л.)

27. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою, надання земельних ділянок у власність громадянам та внесення змін» (Бондар А.Г.)

28. Про розгляд проекту рішення «Про надання юридичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на поділ та об’єднання земельних ділянок, надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, надання юридичним особам згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (АТ «Хмельницькобленерго»)

29. Про розгляд проекту рішення «Про поділ земельних ділянок»

30. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (Бартеньєв В.В.)

31. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою юридичній особі» (КП «Хмельницька фабрика індивідуального пошиття взуття»)

32. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим виставленням її на земельні торги окремим лотом, встановлення розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою, розміру гарантійного внеску за лотом, значення кроку та проведення земельних торгів на земельну ділянку»

33. Про розгляд проекту рішення «Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення»

34. Про розгляд проекту рішення «Про надання юридичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, встановлення земельного сервітуту»

35. Про розгляд звернення громадянина Кузіна М.А. щодо надання в оренду терміном на 20 років земельної ділянки площею 0,0800 га, що знаходиться в заплаві річки Кудрянки (за територією СТ «Прогрес») для ведення городництва.

36. Про розгляд звернення громадянина Палічука Л.І. щодо земельної ділянки по вул. П.Мирного,9.

37. Про розгляд звернення ПП «Форвард» щодо внесення змін до рішення 42 сесії міської ради від 17.06.2020 №93.

38. Про розгляд звернення громадянина Баранова А.В. щодо припинення права оренди земельною ділянкою  площею 0,1367 га з кадастровим номером 6810100000:18:005:0127, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Джерельна,9 для ведення особистого селянського господарства.

39. Про розгляд звернення громадянина Баранова А.А. щодо надання в оренду земельної ділянки  площею 0,1367 га з кадастровим номером 6810100000:18:005:0127, що розташована за адресою: м. Хмельницький вул. Джерельна,9 для ведення особистого селянського господарства.

40. Про розгляд звернення громадянки Птащук І.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, провулок Тракторний для ведення особистого селянського господарства.

41. Про розгляд звернення громадянина Геделевича О.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Трудова для ведення особистого селянського господарства.

42. Про розгляд звернення громадянки Панчук Г.П. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки за даністю користування (набувальна давність) по вул. Набережній для ведення особистого селянського господарства.

43. Про повторний розгляд звернення громадянки Ільєвої В.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0151 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Шестакова,17 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) з метою передачі її у власність. (відповідь управління архітектури та містобудування на протокольне доручення)

44. Про розгляд звернення громадян Загородного І.В. та Павлюк О.В. (повторно) щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0594 га кадастровий номер 6810100000:09:005:0105, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам»янецька,102/2, з кодом 03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

45. Про розгляд звернення громадянина Дунця В.П. щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 253 кв.м кадастровий номер 6810100000:11:001:0212, що розташована за адресою: м. Хмельницький, проїзд Львівський,14 для обслуговування підсобних приміщень.

46. Про розгляд звернення громадянки Давидюк Л.Є. щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 356 кв.м кадастровий номер 6810100000:16:008:0036, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру,99/3А для обслуговування прохідної, допоміжних та офісних приміщень.

47. Про розгляд звернення ТОВ «Веснянка» щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 659 кв.м кадастровий номер 6810100000:01:005:00164, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Шевченка,55 для обслуговування офісних та складських приміщень з прибудовою виставкових залів, залів прийому замовлень, офісних приміщень та магазину змішаної торгівлі.

48. Про розгляд звернення громадянина Матощука О.В. щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 894 кв.м кадастровий номер 6810100000:04:005:0121, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. трудова,9/3 для обслуговування прохідної та приміщення складу.

49. Про розгляд звернення громадянина Уманського С.В. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером 6810100000:28:002:1002, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Глушенкова,6-А з «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «02.01. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)».

50. Про розгляд звернення громадянки Вавринюк С.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,0615га за адресою: м. Хмельницький, вул. Південній.

51. Про розгляд звернення громадянина Грігоришена А.І. щодо непогодження межі земельної ділянки, що розташована по вул. Леха Качинського,1/1 для обслуговування 52/100 нежитлового приміщення, суміжними землекористувачами гр. Шепелем М.П. та Клітко А.А., визнання їх відмови безпідставною та розгляду документації без їх погодження.

52. Про розгляд звернення АТ «Хмельницькобленерго» з проханням переглянути розмір орендної плати за земельні ділянки площею 0,0064 га кадастровий номер 6825089600:01:001:1879, що знаходиться за адресою: Хмельницька області, Хмельницький р-н, с. Шаровечка та площею 0,0048 га, кадастровий номер 6825089600:01:002:1109, що знаходиться за адресою: Хмельницька області, Хмельницький р-н, с. Шаровечка, вул. Сапунова,15/2; встановити відсоткову ставку орендної плати в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок за рік.

53. Про розгляд звернення громадянки Стремінської Н.М. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,9812 га, що розташована за адресою: Хмельницький р-н, с. Малашівці, вул. Польова,1/1 кадастровий номер 6825083900:01:001:1079 для ведення особистого селянського господарства та надання її в оренду.

54. Про розгляд звернення громадянки Стельмах Н.П. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9460 га, що розташована за адресою: Хмельницький р-н, с. Малашівці, вул. Польова,1/2 кадастровий номер 6825083900:03:008:1777 для ведення особистого селянського господарства та надання її в оренду.

55. Про розгляд звернення громадянки Садловської Ж.В. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,0000 га, що розташована за адресою: Хмельницький р-н, с. Малашівці, вул. Польова кадастровий номер 6825083900:03:008:0203 для ведення особистого селянського господарства та надання її в оренду.

56. Про розгляд звернення громадянина Фаріон М.Д. щоо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0300 га, кадастровий номер 6810100000:01:005:0328, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Старокостянтинівське шосе,26 для обслуговування приміщення матеріального складу та надання її в оренду.

57. Про розгляд звернення громадянина Потапова О.В. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1862 га кадастровий номер 6810100000:04:005:0148, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Заводська,46 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

58. Про розгляд звернення управління молоді та спорту щодо виділення земельної ділянки площею 0,10 га під забудову в межах міста Гулі П.І. – майстру спорту України міжнародного класу з боксу, неодноразовому чемпіону України з боксу.

59. Про розгляд звернення управління молоді та спорту щодо виділення земельної ділянки площею 0,10 га під забудову в межах міста Марущак А.А. – майстру спорту України міжнародного класу з важкої атлетики, члену основного складу національної збірної команди України з важкої атлетики.

60. Про розгляд звернення управління молоді та спорту щодо виділення земельної ділянки площею 0,10 га під забудову в межах міста Болгарину В.В. – тренеру-викладачу з важкої атлетики, майстру спорту України з важкої атлетики.

61. Про розгляд звернення громадянки Берези О.П. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1500 кв.м, кадастровий номер 6825085100:06:009:1921, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, на території Олешинської сільської ради для ведення особистого селянського господарства зі зміною цільового призначення за рахунок земель комунальної власності.

62. Про розгляд звернення громадянки Бець Н.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею  0,2223 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Богданівці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність.

63. Про розгляд звернення громадянки Бець Ю.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею  0,0926 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Богданівці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність.

64. Про розгляд звернення громадянки Бідної В.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0215, що розташована за адресою: Хмельницький р-н, на території Давидковецької сільської ради для індивідуального садівництва.

65. Про розгляд звернення громадянина Болдецького Р.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки площею 780 кв.м для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» з метою передачі її у власність.

66. Про розгляд звернення громадянина Кушніра М.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 780 кув.м для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» з метою передачі її у власність.

67. Про розгляд звернення громадянина Буланного А.І. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08 га для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» з метою передачі її у власність.

68. Про розгляд звернення громадянина Бондар С.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0400 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Філіпова для городництва.

69. Про розгляд звернення громадянки Борисової Н.Г. щодо внесення змін до рішення 40 сесії  від 25.11.2020 Копистинської сільської ради №10.

70. Про розгляд звернення громадянина Весельського В.А. щодо відведення земельної ділянки площею 29 кв.м по вул. Щедріна.18 шляхом викупу або іншим методом.

71. Про розгляд звернення громадянина Голика А.І. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,9273 га, кадастровий номер 6821580400:03:049:0117, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Деражнянський р-н, за межами населеного пункту  с. Богданівці для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

72. Про розгляд звернення громадянки Голик А.М. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,7723 га, кадастровий номер 6821580400:03:027:0037, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Деражнянський р-н, за межами населеного пункту  с. Богданівці для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

73. Про розгляд звернення громадянина Гончара О.В. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1600 га, кадастровий номер 6825089300:03003:0399, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, за межами населеного пункту с.Олешин для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

74. Про розгляд звернення громадянки Горбатюк Н.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3350 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Мацьківці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

75. Про розгляд звернення громадянки Гурницької Т.П. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1408 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Мацьківці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

76. Про розгляд звернення громадянки Грицишеної Т.О. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8 га , кадастровий номер 6825085400:01:003:0038, що розташована за адресою: Хмельницький р-н, с. Пархомівці для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

77. Про розгляд звернення громадянина Демського В.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, садівниче товариство «Чорнобилець-2» для ведення садівництва.

78. Про розгляд звернення громадянина Дериглазова М.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1650 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Бахматівці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

79. Про розгляд звернення громадянки Каличак М.К. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0621 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. бандери,42/3, кадастровий номер 6810100000:17:003:0205 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та надання її у власність.

80. Про розгляд звернення громадянки Капиці В.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 825 кв.м, що розташована за адресою: м. Хмельницький, садівничий кооператив «Лідія» для індивідуального садівництва з метою передачі її у власність.

81. Про розгляд звернення громадянина Касприка В.Б. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0076 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Джерельна,4 для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

82. Про розгляд звернення громадянина Коваль В.І. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0208, що розташована за адресою: Хмельницька обл. Хмельницький р-н, с. Давидківці для індивідуального садівництва та надання її у власність та про розгляд звернення громадянина Коваля І.І. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1177 га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0212, що розташована за адресою: Хмельницька обл. Хмельницький р-н, с. Давидківці для індивідуального садівництва та надання її у власність

83. Про розгляд звернення громадянки Костриба А.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0040 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру,41А, Хмельницький гаражний кооператив «Агровик», блок О, бокс 13 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

84. Про розгляд звернення громадянина Костриба Д.Ю. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0040 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру,41А, Хмельницький гаражний кооператив «Агровик», блок О, бокс 14 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

85. Про розгляд звернення громадянки Кострубської Л.О. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0083 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Львівське шосе, 14-В, гаражний масив, блок 1, бокс 27 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

86. Про розгляд звернення громадянина Кострубського В.С. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0083 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Львівське шосе, 14-В, гаражний масив, блок 1, бокс 26 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

87. Про розгляд звернення громадянина Ксьондз В.К. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0834 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Бахматівці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

88. Про розгляд звернення громадянки Кучерук В.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1.1200 га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0205, що розташована за адресою: Хмельницька обл. Хмельницький р-н, с. Давидківці для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

89. Про розгляд звернення громадянки Леонтієвої Л.А. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в межах категорії земель «землі сільськогосподарського призначення» з «16.00 Землі запасу» на «01.05 Для індивідуального садівництва» та передачі у власність площею 0,0485 га, кадастровий номер 6825085100:06:009:1824, що розташована за адресою: Хмельницький р-н, с.Олешин та надання її у власність.

90. Про розгляд звернення громадянки Матвійчук М.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5000 га, кадастровий номер 6825085100:08:001:0006, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, за межами населених пунктів на території Олешинської сільської ради для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

91. Про розгляд звернення громадянина Мельничука П.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0028 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна,19 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

92. Про розгляд звернення громадянки Нагорної Я.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га, кадастровий номер 6825083300:02:001:0009, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с-ще Богданівці та надати її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

93. Про розгляд звернення громадянина Павлюкевича І.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру,36/1, Споживчий неприбутковий гаражний кооператив «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів, блок 4, бокс 970 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

94. Про розгляд звернення громадянки Перець Т.А. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га, кадастровий номер 6821580400:03:039:0110, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, за межами населеного пункту с. Богданівці для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

95. Про розгляд звернення громадянки Полянської Л.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0157 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Річкова для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

96. Про розгляд звернення громадянки Смольської С.О. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0107 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Річкова для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

97. Про розгляд звернення громадянина Рудченко Б.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га, кадастровий номер 6825084500:01:001:0022, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Масівці для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

98. Про розгляд звернення громадянки Скребцової Н.І. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 27 кв.м, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Чорновола,159/2, громадська організація «Об’єднання автолюбителів «Раково-1», блок 8, бокс 39 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

99. Про розгляд звернення громадянина Старенького О.Д. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Богданівці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

100. Про розгляд звернення громадянина Триндюка В.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1000 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Щаслива для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з метою передачі її у власність.

101. Про розгляд звернення громадянина Фарини О.Б. (батько загиблого учасника АТО Фарини О.О.) щодо виділення в межах норм безоплатної приватизації земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 600 кв.м, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Тернавська,23.

102. Про розгляд звернення громадянки Фролової О.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0284 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Ганжі,44 для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

103. Про розгляд звернення громадянки Чернецької В.Ю. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0281 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Полігонна для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

104. Про розгляд звернення громадянки Яркової Ю.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4100 кв.м, що розташована за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Бахматівці для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

105. Про розгляд звернення голови квартального комітету №3 щодо недопущення продовження будівництва гаражів на земельній ділянці, яка знаходиться вздовж залізничної колії від моста Західно-Окружної дороги до вул. Саварчука,14.

106. Про розгляд звернення ДП «Українська геологічна компанія» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9496 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Геологів,5 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування виробничої бази) з метою передачі в постійне користування.

107. Про розгляд звернення ПП «Автогаз-Захід» щодо надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під будівництво станції техобслуговування по переобладнанню транспортних засобів на газ) площею 0,1100 га, кадастровий номер 6810100000:31:001:0002, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Західно-Окружна,3/1-А з метою внесення змін у конфігурацію земельної ділянки.

108. Про розгляд звернення ПП «Альтона –Сервіс» щодо надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,7013 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Гарнізона,4/1 для обслуговування продовольчого та речового ринку з метою визначення кадастрового номера.

109. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Опанасюк В.О.)

110. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та внесення змін» (Пушкар Л.І.)

111. Про розгляд звернення ФОП Шумило Г.П. (повторно) щодо користування земельними ділянками по вул. Трудовій, 4/3Б.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!