Рішення міської ради

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення п’ятої сесії

№101 від 21.04.2021 р.

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати приватному акціонерному товариству «Хмельницьке автотранспортне підприємство 16806» дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Староміській,1 площею 13200 м2 кадастровий номер 6810100000:01:004:0406 зі зміною цільового призначення з «12.04-для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства – землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення» на «02.10-для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури – землі житлової та громадської забудови».

2. Надати Управлінню культури і туризму Хмельницької міської ради дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Лісовогринівецькій,16/1-А, площею 5787 м2 кадастровий номер 6810100000:17:001:0292, у зв’язку із необхідністю внесення змін у відомості про земельну ділянку до Державного земельного кадастру.

3. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Золота середина» дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Лісовогринівецькій,18, площею 13000 м2 кадастровий номер 6810100000:17:001:0028, у зв’язку із необхідністю внесення змін у відомості про земельну ділянку до Державного земельного кадастру.

4. Надати юридичній особі дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування згідно з додатком.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Ваврищука М.В. та Управління земельних ресурсів.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

від 21.04.2021 №101

СПИСОК

юридичних осіб, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування

п/п

Назва юридичних осіб

Місце розташування земельної ділянки

Цільове використання, підстава та категорія земель

Код класифікації видів цільового призначення земель

Орієнтовна площа, м2

1.

Громадська організація «Правозахисне об’єднання осіб з інвалідністю та військовослужбовців Управління служби безпеки Хмельниччини»

м.Хмельницький,

вул.М.Мазура

Для будівництва і обслуговування багатоквартирного будинку

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови

02.03-для будівництва і обслуговування багатоквартирного будинку

12500

 

Секретар міської ради В.ДІДЕНКО

Начальник управління правового забезпечення та представництва Л.ДЕМЧУК

В.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи Л.МАТВЕЄВА

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!