Новини

Працівники МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» виконують планові роботи в рамках підготовки до нового опалювального сезону

Міське комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго» продовжує підготовку теплового господарства до наступного опалювального сезону, у тому числі виконання заходів інвестиційної програми підприємства на 2021 рік, Стратегічного плану розвитку підприємства та Програми соціально-економічного розвитку.

Працівники підприємства виконують реконструкцію котелень, розташованих по вул. Бандери, 32/1 (велика) та прс. Миру, 99/101 із заміною конвективних частин двох котлів КВГМ-20.

Також виконують планові ремонтно-профілактичні роботи на когенераційній установці в котельні по прс. Миру 99/101 та вул. Бандери, 32/1, згідно з технічним регламентом обслуговування.

Відповідно до плану, замінюють теплові мережі зі звичайних сталевих труб на попередньо ізольовані трубопроводи за адресами: вул. Проскурівського підпілля, 127; вул. Грушевського, 51; вул. Франка, 34; вул. Тернопільська, 3/1; вул. Бандери, 22.

Виконання цих заходів дасть можливість скоротити споживання природного газу, зменшити втрати теплової енергії в теплових мережах, забезпечити безперебійність електропостачання котелень власною виробленою електроенергією, а також підвищити надійність та якість надання послуг з теплопостачання.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!