Новини

Через ремонтні роботи на вулиці Зарічанській з 6 по 8 травня змінено схеми курсування громадського транспорту

У зв'язку з виконанням аварійно-ремонтних робіт на проїжджій частині дороги за адресою: вул. Зарічанська, 40 (на ділянці від вул. С. Бандери до вул. Перемоги), які виконує МКП «Хмельницькводоканал», з 8.00 6 травня по 22.00 8 травня тимчасово буде змінено схеми курсування громадського транспорту. Також на цій ділянці дороги буде призупинено рух автомобільного транспорту.

Тролейбуси курсуватимуть за наступними маршрутами:

- тролейбуси маршруту №9 здійснюватимуть рух вулицями Подільською, Свободи, Шевченка;

- тролейбуси маршруту №17 здійснюватимуть рух вулицею С. Бандери, проспектом Миру до Автовокзалу №1 і в зворотному напрямку;

- тролейбуси маршруту №56 здійснюватимуть рух вулицею С. Бандери, проспектом Миру до Автовокзалу №1 і в зворотному напрямку;

- рух на маршруті №5 — скасовано.

Автобуси здійснюватимуть об’їзд ділянки ремонту дорогою поблизу гіпермаркету «Епіцентр» і ТРЦ «Оазис» в обох напрямках руху.

Адміністрація МКП «Хмельницькводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!