Новини

Баскетбольний клуб «Хмельницька Політехніка» - чемпіон України з баскетболу у Першій лізі

Вчора визначився переможець сезону 2020/2021 з баскетболу серед чоловічих команд в Першій лізі. Гра проходила в Хмельницькому та була досить напруженою. У третьому поєдинку фінальної серії господарі майданчику БК «Хмельницька Політехніка» переміг БК «Че-Баскет» з Чернівців.

Протягом усього матчу команди вели рівну боротьбу. Хмельничани здобули перемогу в заключних атаках. В результаті напруженої боротьби «Хмельницька Політехніка» здобула перемогу із рахунком 93:88.

Протягом усього сезону наша команда здобула 20 перемог із 24 можливих та впененено набирала залікові бали, набравши у загальному підсумку 44 очки. Друге місце посіла команда «Че-Баскет» з Чернівців (39 очок), третю сходинку посіла команда «Золотий Вік» з Кропивницького (37 очок), яка була фаворитом перед початком цього сезону.

Після перемоги у чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд Першої ліги, наша команда здобула право виступати у Вищій лізі та буде робити усе можливе, щоб скористатись цим правом!

Вітаємо нашу чоловічу команду з фантастичним сезоном та чудовою грою! Бажаємо успіхів та перемог у сезоні 2021/2022!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!