Рішення міської ради

Про затвердження Програми для забезпечення виконання судових рішень на 2021-2025 роки

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення п’ятої сесії

№57 від 21.04.2021 р.

 

Про затвердження Програми для забезпечення виконання судових рішень на 2021-2025 роки

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення виконання грошових зобов’язань, які виникли на підставі судових рішень про стягнення коштів з бюджету Хмельницької міської територіальної громади, боржниками по яких є управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, відповідно до Бюджетного Кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.2011р. №845 «Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевого бюджетів або боржників» (зі змінами), міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму для забезпечення виконання судових рішень на 2021-2025 роки згідно з додатком.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення та заступника міського голови М.Кривака.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 206 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!