Новини

Продуктові набори до Великодня

Напередодні Великодня працівники Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування забезпечують великодніми продуктовими наборами осіб, які перебувають на обліку та отримують послуги в цій установі. Заплановано видати 920 пасхальних наборів, які містять святкові страви. Їх отримають не лише жителі міста Хмельницького, а й 24-х населених пунктів, які ввійшли до складу Хмельницької міської територіальної громади.

Також у рамках реалізації програми «Піклування» у 2021 році заплановано надати допомогу у вигляді продуктового набору 5400 малозабезпеченим особам. У набір входять крупи, мука, макаронні вироби. Програма «Піклування» уже багато років поспіль реалізується в Хмельницькому і є дієвою підтримкою для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Протягом двох днів, 26 і 27 квітня, доставлено 351 продуктовий та 549 пасхальних наборів.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!