Новини

Проєкт «Купуй Хмельницьке» - уся інформація на одному веб-порталі

З метою підвищення впізнаваності та конкурентоспроможності місцевих виробників, в рамках проєкту «Купуй Хмельницьке!», за підтримки Хмельницької міської ради проведено роботу з розробки дизайну та програмування багатофункціонального веб-порталу «Купуй Хмельницьке!».

Запрошуємо підприємства Хмельницької міської територіальної громади долучитись до наповнення сайту, зареєструвавшись за посиланням.

Відтепер новини та вся актуальна інформація про учасників проєкту «Купуй Хмельницьке!», державні й міські програми підтримки підприємництва, гранти та навчання буде розміщуватись на сайті.

Проєкт дозволяє підвищити конкурентоспроможність та престиж виробників міської територіальної громади, а також збільшити впізнаваність місцевих торгових марок.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!