Новини

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає»

Сьогодні на телефонні звернення жителів Хмельницької міської територіальної громади відповідав заступник міського голови Михайло Кривак. Протягом години пролунало 6 дзвінків.

Першим на телефонну лінію звернувся керівник дитячого футбольного клубу «Новатор». Просив про підтримку клубу, а саме надати поля для тренувань.

Зі свого боку Михайло Кривак зазначив, що міська влада підтримує розвиток спорту та будує спортивні майданчики, як біля шкільних закладів, так і на прибудинкових територіях, і запропонував зустрітися та детально обговорити усі питання.

Наступною звернулася хмельничанка, яка проживає на проспекті Миру. Жінка просила звернути увагу на роботу водіїв тролейбусів, дотримання графіків руху та відновити проведення продуктових ярмарків у місті.

«Як тільки знімуть карантинні обмеження, ярмарки будуть відновлені. Зараз такої можливості немає», - розповів Михайло Кривак.

Ще одне звернення стосувалося заміни вказівників назв вулиць. Чоловік повідомив, що на вулиці Тернопільській є таблички, де назва вулиці вказана російською мовою.

«Я повністю вас підтримую. За великим рахунком на більшості перейменованих вулиць такі таблички познімали, але ще є місця, де можна побачити старі вказівники», - сказав заступник міського голови.

Останній дзвінок надійшов від хмельничанина, який цікавився чи дозволено у період карантинних обмежень працювати меблевим магазинам.

«Зараз Хмельницький знаходиться в «червоній зоні» і ми маємо дотримуватися зазначених обмежень», - зазначив Михайло Кривак.

Заступник міського голови уважно вникав у кожне питання. На частину звернень Михайло Михайлович дав усні роз’яснення. На решту питань керівники відповідних виконавчих органів міської ради нададуть жителям громади письмові відповіді у визначений законодавством термін.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!