Новини

Оголошено конкурс на надання соціальної послуги «переклад жестовою мовою»

Відповідно до Наказу управління праці та соціального захисту населення від 21 квітня 2021року № 120-В «Про проведення у 2021 році конкурсу на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів», проводиться визначення виконавця, який надаватиме послуги перекладу жестовою мовою для осіб з порушенням слуху та мовлення. Детально з Наказом від 21 квітня 2021року № 120-В та додатками до нього можна ознайомитися на сайті управління праці та соціального захисту населення.

 

Інформація про соціальні послуги, що є предметом соціального замовлення

1

Найменування соціальної послуги

Переклад жестовою мовою

2

Державний стандарт соціальної послуги

Державний стандарт соціальної послуги перекладу жестовою мовою визначає зміст, обсяг, умови та порядок надання соціальної послуги перекладу жестовою мовою (далі – соціальна послуга), показники її якості для надавачів соціальних послуг усіх форм власності, які надають цю послугу згідно Наказу Міністерства соціальної політики.

3

Зміст і обсяг соціальної послуги

Зміст соціальної послуги передбачає переклад жестовою мовою під час відвідування особами з інвалідністю з порушеннями слуху: органів державної влади та місцевого самоврядування, зокрема органів Пенсійного фонду України, державної служби зайнятості; банківських установ; житлово-експлуатаційної контори (ЖЕК), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), підприємств, що надають комунальні послуги; підприємств з метою забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації; закладів охорони здоров’я, медика - соціальних експертних комісій (МСЕК), лікарська – консультативних комісій (ЛКК) та аптек; нечуючичими батьками закладів освіти, в яких навчаються їхні діти; при купівлі товарів, робіт і послуг. У разі потреби за наявності відповідних технічних засобів усі заходи, що становлять зміст соціальної послуги, можуть надаватися дистанційно через засоби відео зв’язку.

Визначення обсягів отримання у соціальній послузі перекладу жестовою мовою здійснюється за допомогою анкетування, яке проводиться з використанням шкали оцінки.

 

4

Категорії осіб, яким надається соціальна послуга

Особи з інвалідністю з порушеннями слуху, які мають комунікативний бар’єр через який не можуть самостійно вирішити питання своєї взаємодії у суспільстві та для яких жестова мова є основним або одним з основних засобів спілкування.

5

Орієнтовна чисельність отримувачів соціальної послуги

45 осіб

6

Строк надання

З моменту підписання договору до 31 грудня 2021 року включно, з можливістю пролонгації до трьох років, за умови відповідного фінансування.

7

Територія, на якій надається соціальна послуга

Хмельницька об’єднана територіальна громада.

8

Гранична вартість надання соціальної послуги одній особі

 

1634,40 грн. в рік

 

Обсяг бюджетних коштів для виплати компенсації вартості надання соціальних послуг 81 972,00 гривень.

До участі в конкурсі запрошуються надавачі соціальних послуг (крім бюджетних установ), які відповідають Критеріям діяльності надавачів соціальних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року № 185.

Подання конкурсних пропозицій.

Форму конкурсної пропозиції, вимоги до її оформлення та необхідні консультації можна отримати за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56, каб.14, щоденно, крім вихідних, з 10-00 до 16-00 години.

Також форму конкурсної пропозиції та вимоги до її оформлення розміщено на сайті.

Учасники конкурсу додають до конкурсної пропозиції такі документи:

1) юридичні особи:

копії установчих документів, засвідчені керівником юридичної особи або уповноваженою ним особою;

копію податкової декларації з податку на прибуток (для суб’єктів, яких не внесено до Реєстру неприбуткових установ та організацій), засвідчену керівником юридичної особи або уповноваженою ним особою;

звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткових організацій (бюджетних установ) за попередній податковий (звітний) рік (для суб’єктів, яких внесено до Реєстру неприбуткових установ та організацій);

2) фізичні особи – підприємці – копії паспорта громадянина України
і податкової декларації про майновий стан і доходи та / або податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця за попередній податковий (звітний) рік, засвідчені фізичною особою – підприємцем або уповноваженою нею особою.

Конкурсні пропозиції складаються державною мовою і подаються в паперовій формі особисто або поштою за адресою: 29011, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56, каб.14 та в електронній формі за адресою: [email protected] до 17.00 14 травня 2021 року.

Розкриття та оцінювання конкурсних пропозицій

Конкурсні пропозиції розкриваються 19 травня 2021 року за адресою: 29011, м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 32, каб.20.

Критеріями оцінювання конкурсних пропозицій є:

- відповідність діяльності учасника конкурсу критеріям діяльності надавачів соціальних послуг, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року № 185;

- фінансовий стан учасника конкурсу, зокрема відсутність фінансової заборгованості, можливість надання соціальних послуг за власний рахунок;

- планова кількість отримувачів соціальних послуг;

- вартість соціальних послуг, що надаватимуться.

Конкурсні пропозиції оцінюються за кожним критерієм за шкалою від 0 до 10 балів.

Термін оголошення результатів конкурсу – до 24 травня 2021 року.

Контактною особою з питань проведення конкурсу є секретар конкурсної комісії Марченкова Л.Г., контактний телефон: (0382) 79-48-84, електронна адреса [email protected] .

 

 

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!