Проекти рішень виконавчого комітету

  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 25.08.2016 № 587.

  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 25.08.2016 № 587.

            Відповідно до ст.20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Типового положення про архітектурно-містобудівні ради, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 №108 (зі змінами), Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії Хмельницької міської ради від 17.02.2021 року №14 «Про припинення шляхом ліквідації департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, перейменування управлінь та затвердження Положень про управління, внесення змін в рішення міської ради», виконавчий комітет Хмельницької міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести зміни в назву рішення, замінивши слова «Про утворення архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради та затвердження Положення про архітектурно-містобудівну раду при управлінні» на «Про утворення архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури та містобудування Хмельницької міської ради та затвердження Положення про архітектурно-містобудівну раду при управлінні».

2. Внести зміни в Положення про архітектурно-містобудівну раду при управлінні архітектури та містобудування Хмельницької міської ради згідно з додатком.

3. Начальнику управління архітектури та містобудування Хмельницької міської ради сформувати персональний склад архітектурно-містобудівної ради з внесенням змін в наказ №251а від 25.08.2016 року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ваврищука М. В.

 

 

Міський голова                                                                                                 О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!