Проекти рішень міської ради

Про внесення змін до рішення четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №2

 

Про внесення змін до рішення четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №2

 

Розглянувши пропозицію міського голови Олександра Симчишина, з метою підтримки суб’єктів малого та середнього бізнесу, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV- 2», відповідно до протоколу №16 від 07.04.2021 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, керуючись Податковим кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №2 «Про встановлення місцевих податків і зборів в м. Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради», а саме:

1.1. Підпункт 1.3.3. пункту 1.3. наступного змісту: «За земельні ділянки, надані для залізниць у межах смуг відведення, у розмірі 0,7 відсотків від їх нормативної грошової оцінки» викласти в новій редакції: «За земельні ділянки, надані для залізниць у межах смуг відведення, у розмірі 1,0 відсотка від їх нормативної грошової оцінки»  та вважати підпунктом 1.3.4.

1.2. Пункт 1.3. доповнити підпунктом 1.3.5. наступного змісту: «За земельні ділянки для розміщення та обслуговування ринків, торгових майданчиків та торгових рядів, тимчасово, з 01 квітня 2021 року по 30 квітня 2021 року, у розмірі 0,5 відсотків від їх нормативної грошової оцінки, за виключенням земельних ділянок, на яких здійснювалася господарська діяльність в зазначений період».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на фінансове управління Хмельницької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!