Новини

Психологи Хмельницького міського Центру соціальних служб консультують онлайн

В період карантинних обмежень отримати психологічну консультацію можна у режимі онлайн. Фахівці Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надають таку послугу. Психологічне консультування передбачає порівняно короткочасний період та епізодичний характер особистих контактів психолога і клієнта, що у випадку онлайн-зустрічі створює низку переваг та зручностей.

Аналізуючи власний досвід спілкування із клієнтами, психологи центру, зазначають, що основними напрямками їхньої роботи є:

- допомога у пошуку клієнтом самого себе;

- робота з нескладними кризовими станами людини;

- допомога у вирішенні конфліктних ситуацій в сім’ї та колективі.

Консультацію психолога в Центрі можна отримати у форматі онлайн (робота в режимі реального часу, відео зв'язок) та офлайн (консультаційне листування з можливістю

відкладеної в часі відповіді).

Кожна з цих форм може успішно реалізовуватися як в індивідуальному, так і груповому консультуванні.

Іншим значним позитивом психологічного інтернет- консультування є його географічна необмеженість, тобто консультування в мережі доступне для усіх користувачів.

Варто зазначити, що інтернет-технології полегшили доступ усіх категорій населення до дистанційного отримання психологічної допомоги.

Отримати більш детальну інформацію та записатися на онлайн-консультацію можна за телефонами (068)729-60-29; (0382)76-29-28.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!