Проекти рішень міської ради

Про затвердження Порядку звільнення інших категорій осіб від плати за надання соціальних послуг установами підпорядкованими управлінню праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, затвердження переліку соціальних послуг, що надаються

 

Про затвердження Порядку звільнення інших категорій осіб від плати за надання соціальних послуг установами підпорядкованими управлінню праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, затвердження переліку соціальних послуг, що надаються за рахунок бюджетних коштів, втрати чинності рішень сесії міської ради

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись Законом України «Про соціальні послуги», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 «Порядок організації надання соціальних послуг», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок звільнення інших категорій осіб від плати за надання соціальних послуг установами підпорядкованими управлінню праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради згідно з додатком 1.

2. Затвердити Перелік соціальних послуг, що надаються за рахунок бюджетних коштів іншим категоріям осіб згідно з додатком 2.

3. Визнати такими, що втратили чинність рішення тридцять восьмої сесії міської ради від 08.09.2010 №9 «Про створення комісії щодо звільнення громадян, що мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд та допомогу, від сплати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) в структурних підрозділах Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування, затвердження її складу та Положення про неї» та шістнадцятої сесії міської ради від 12.07.2017 №13 «Про внесення змін до рішення тридцять восьмої сесії міської ради від 08.09.2010 №9».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.КРИВАКА.

 

Міський  голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 185 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 174 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!