Проекти рішень міської ради

Про затвердження програми профілактики адміністративних правопорушень та покращення забезпечення громадського правопорядку для жителів Хмельницької міської територіальної громади на 2021 - 2022 роки

 

Про затвердження програми профілактики адміністративних правопорушень та покращення забезпечення громадського правопорядку для жителів Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2022 роки

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, з метою забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити «Програму профілактики адміністративних правопорушень та покращення забезпечення громадського правопорядку для жителів Хмельницької територіальної громади на 2021 - 2022 роки», згідно з додатком.

2. Фінансовому управлінню передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у бюджеті Хмельницької міської територіальної громади.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління патрульної поліції в  Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції та відділ з питань оборонної-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами та правоохоронними органами.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 164 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!