Новини

Віталій Діденко провів онлайн-прийом громадян з особистих питань

Сьогодні онлайн-прийом проводив секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко. Протягом спілкування було порушено значну кількість питань. Мешканці Хмельницької територіальної громади активно користуються можливістю поставити запитання онлайн та отримати відповідь в усному або письмовому форматі. Значна частина питань стосувалися житлово-комунальної сфери, дистанційного навчання школярів під час карантину тощо.

Так, дописувачка скаржилася на підтоплення підвалу будинку на вулиці Соборній, 43.

Віталій Васильович зазначив, що підтоплення було прихованим. Працівники комунального підприємства «Хмельницькводоканал» шукали причину підтоплення і проводили роботи для її усунення.

Ще один хмельничанин звернув увагу на те, що біля полігону твердих побутових відходів брудно.

«Проблема із сміттєзвалищем є, але ми працюємо над вирішенням ситуації. Заплановано будівництво сміттєпереробного комплексу, проведення рекультивації та закриття полігону», - розповів Віталій Васильович.

Відповідаючи на велику кількість запитань стосовно дистанційного навчання дітей молодшого шкільного віку, зазначив, що питання є складним та актуальним.

«На сьогодні є багато хмельничан, які не мають з ким залишити дітей молодшого шкільного віку. Зараз є можливість перевести дітей на дистанційне навчання. Для цього потрібно звернутися із заявою на ім’я директора школи. Якщо у вас виникають непорозуміння, то звертайтеся до нас, Департамент освіти поінформований і знає як реагувати», - зазначив секретар міської ради.

На завершення онлайн-спілкування Віталій Діденко подякував хмельничанам за активність та зазначив, що така форма спілкування є досить актуальною в період карантинних обмежень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!