Розпорядження міського голови

від 06.04.2021 № 92-р "Про створення робочої групи з інвентаризації кладовищ по вулицях Кам’янецькій, 94/2А та Чехова, 23/2А в м. Хмельницькому"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 06.04.2021 № 92-р

Про створення робочої групи з інвентаризації кладовищ по вулицях Кам’янецькій, 94/2А та Чехова, 23/2А в м. Хмельницькому

 

Розглянувши клопотання спеціалізованого комунального підприємства «Хмельницька міська ритуальна служба», з метою забезпечення проведення інвентаризації кладовищ по вулицях Кам’янецькій, 94/2А та Чехова, 23/2А в місті Хмельницькому, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Створити робочу групу з інвентаризації кладовищ по вулицях Кам’янецькій, 94/2А та Чехова, 23/2А в місті Хмельницькому згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури міста В. Новачка.

 

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!