Новини

Відбулась зустріч міського голови з представниками ІТ-спільноти

Під час традиційної "Кави з мером" Олександр Симчишин зустрічався з ІТ-спільнотою міста.

До зустрічі долучилися представники ІТ-кластеру Хмельницького (Devloop, GM Host, Advanced Ukraine, Global Partner Soft, CompLife, Avivi та Stfalcon). Також були присутні керівники інших компаній, які працюють у сфері інформаційних технологій.

«Обговорили можливість залучення ІТ спільноти до впровадження різних напрямків «Розумного міста», проведення просвітницької роботи в навчальних закладах міста, організації комунікації з бізнесом тощо.

Проблеми, здебільшого, такі ж, як і у інших галузях: еміграція фахівців за кордон, підготовка професіоналів, потреба у популяризації на міжнародному рівні.

Напрацювали конкретний маршрут роботи на майбутнє. Будемо допомагати комунікувати і співпрацювати з бізнесом. Наступного тижня запланували робочу зустріч з різними структурами міської ради», - зазначив на власній сторінці у Фейсбук міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!