Проекти рішень міської ради

Про затвердження Програми правової освіти населення Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

 

Про затвердження Програми правової освіти населення Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

 

З метою реалізації вимог ст. 37 Конституції України,  посилення діяльності з правової освіти, виховання у громадян поваги до закону, забезпечення прав і свобод людини, створення необхідних умов для набуття верствами населення необхідних юридичних знань і навичок їх використання, на виконання Указу Президента України від 18.10.2001 року №992/2001 «Про Національну програму правової освіти населення», розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму правової освіти населення Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки згідно з додатком.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 229 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!