Новини

Через омолодження дерев на вулиці Проскурівського підпілля 25 березня з 10 до 16 години рух тролейбусів у мікрорайон Гречани буде призупинено

У четвер, 25 березня, з 10.00 до 16.00 комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи з омолодження та зрізування аварійних дерев по вулиці Проскурівського підпілля, на відрізку від вул. Вокзальної до вул. Курчатова. Для убезпечення працівників КП по зеленому будівництву і благоустрою міста буде знеструмлено контактну мережу міського електротранспорту. На час проведення робіт рух тролейбусів в мікрорайон Гречани припиняється.

Адміністрація комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!