Проекти рішень міської ради

Про затвердження Програми охорони довкілля Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

 

Про затвердження Програми охорони довкілля Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, з метою забезпечення виконання природоохоронних заходів на території Хмельницької міської територіальної громади, керуючись законами України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про місцеве самоврядування в Україні»  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму охорони довкілля Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки (далі – Програма) згідно з додатком.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука та управління з питань екології та контролю за благоустроєм.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 648 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!