Новини

Розпочато прийом заявок на стажування у Хмельницькій міській раді

Хмельницька міська рада в черговий раз пропонує молодим людям унікальну можливість – пройти стажування у виконавчих органах міської ради та отримати досвід роботи в органах місцевого самоврядування. До стажування запрошуються особи віком до 25 років, які мають вищу освіту початкового, бакалаврського або магістерського рівня, продовжують навчання, тимчасово не працюють або працюють на умовах неповного робочого часу.

Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів міської ради, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.

Детально ознайомитись з умовами стажування та заповнити аплікаційну форму можна у розділі «Стажування». Подати заявку можна до 15 квітня поточного року.

Стажування молоді у структурних підрозділах Хмельницької міської ради стартувало у червні 2019 року за ініціативи міського голови Олександра Симчишина.

«Ми хочемо бачити у міській раді, в інших органах влади активну дієву молодь, яка має лідерські задатки, любить своє місто, хоче будувати і творити його історію. Тому з 2019 року започаткували практику стажування, насамперед для студентської молоді, аби молодь бачила як функціонує місцеве самоврядування. Щоб молодь мала додаткову мотивацію, і, можливо, уже після завершення вищого навчального закладу, прийшла до нас працювати. Впливати на рішення і ситуацію не тільки у форматі ідей, а у форматі дій», - зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Під час проходження стажування стажисти відвідають комунальні підприємства, установи, заклади та організації, що знаходяться у підпорядкуванні структурного підрозділу, в якому вони стажуються. Після закінчення стажування учасникам будуть вручені відповідні сертифікати та рекомендаційні листи для працедавців.

За результатами попередніх стажувань у 2019-2020 роках році шість учасників, які успішно виконали програму стажування, виявили найкращі професійні навички та організаційні здібності, були працевлаштовані у виконавчих органах міської ради та комунальних установах, решта знаходяться у кадровому резерві.

Запрошуємо усіх охочих молодих людей на стажування у Хмельницькій міській раді!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!