Проекти рішень міської ради

Про затвердження «Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2

 

Про затвердження «Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури Хмельницької міської територіальної громади  на 2021-2022 роки

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, з метою підвищення рівня безпеки мешканців Хмельницької міської територіальної громади, визначення превентивних заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, недопущення диверсій і проявів тероризму та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити «Програму забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури Хмельницької міської територіальної громади  на 2021-2022 роки (додається).

2. Фінансовому управлінню передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у бюджеті Хмельницької міської територіальної громади.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на відділ з питань оборонної-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 256 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!