Новини

Визначено переможців щорічного конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Уже вшосте в Хмельницькому провели щорічний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Конкурс проводиться за підтримки міського голови Олександра Симчишина та відповідно до рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Конкурс присвячено Дню охорони праці в Україні.

Мета конкурсу - підвищення інтересу у дітей та молоді шкільного віку до поглибленого вивчення проблем у сфері охорони праці, формування активної свідомої позиції щодо значення здорових і безпечних умов праці, виховання у майбутніх роботодавців та працівників високої культури безпеки праці на виробництві. Активізація творчого потенціалу дітей та молоді, сприяння розвитку дитячої творчості, привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді.

Шостий рік поспіль учні та вихованці освітніх закладів міста у трьох вікових категоріях представляють на конкурс свої роботи.

Цьогоріч переможцями конкурсу стали:

 

Молодша група – учні 1-4 класів:

I місце – Павлов Олександр, учень 3-Б класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21;

II місце – Трач Анастасія, учениця 3-Б класу Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи №19 І-ІІІ ступенів імені академіка Михайла Павловського;

III місце – Іщук-Яшурина Софія, учениця 4-А класу навчально-виховного комплексу №7 м. Хмельницького;

 

Середня група – учні 5-8 класів:

I місце – Атаманський Назар, учень 8-Г класу навчально-виховного комплексу №2 м. Хмельницького;

ІІ місце – Наумчак Наталія, учениця 5-Г класу технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура;

III місце – Янкова Катерина, учениця 6-А класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №25 імені Івана Огієнка;

 

Старша група - учні 9-11 класів:

I місце – Домбровська Кіра, учениця 9-Б спеціалізованої загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №27 імені Дмитра Іваха м. Хмельницького;

ІІ місце – Костенко Михайло, учень 9-Г класу Хмельницького ліцею №17;

ІІІ місце – Корчун Ярослав, учень 9-Д класу навчально-виховного комплексу №10

м. Хмельницького.

Переможці визначені за результатами оцінювання конкурсних робіт. Дипломи та подарунки від міського голови переможці конкурсу традиційно отримують у квітні, напередодні відзначення Дня охорони праці в Україні.

Найкращі дитячі малюнки будуть розміщені на робочих місцях батьків, в громадських місцях (транспорті). Дитяча творчість може бути одним із найбільш масових та дієвих засобів наочної пропаганди безпечної поведінки для всіх працюючих батьків.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!