Проекти рішень виконавчого комітету

Про  розгляд  заяви   Тарасової О.О.  про    продовження договору найму приміщень в    будівлі    на    вул. Проскурівській, 44 для тимчасового проживання

Про  розгляд  заяви   Тарасової О.О.  про    продовження договору найму приміщень в    будівлі    на    вул. Проскурівській, 44 для тимчасового проживання

 

01.02.2021 від фізичної особи Тарасової Олесі Олександрівни надійшла заява  про продовження договору найму кімнат ... в будівлі на вул. Проскурівській, 44.

Відповідно до п. 1 ст. 759 Цивільного кодексу України за договором найму (оренди) наймодавець передає або зобов’язується передати наймачеві майно у користування за плату на певний строк.

Рішенням виконавчого комітету від 26.02.2015 № 137 «Про продовження строку найму приміщень в будівлі по вул. Проскурівській, 44» Тарасовій Олесі Олександрівні було продовжено строк найму приміщень в будівлі по вул. Проскурівській, 44 ... строком до 26.12.2017. Договір найму зазначених приміщень з Тарасовою О.О. припинився 26.12.2017 у зв’язку з закінченням строку, на який його було укладено, і продовжений не був.

Розглянувши заяву фізичної особи Тарасової О.О., та враховуючи те, що зазначені приміщення плануються використовуватись для власних потреб власника (проживання працівників житлово-комунальної сфери), керуючись Цивільним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 12.03.2009 року № 249 «Про впорядкування використання приміщень в будівлі по вул. Проскурівській, 44» (із змінами), виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

          1. Відмовити фізичній особі Тарасовій Олесі Олександрівні в продовженні строку найму Національною академією Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького приміщень в будівлі по вул. Проскурівській, 44 ..., у зв’язку з тим, що договір найму є припиненим з 27.12.2017 на підставі закінчення строку, на який його було укладено.

2. Фізичній особі Тарасовій О.О. звільнити приміщення комунальної власності ... на  вул.  Проскурівській, 44 та передати по акту приймання - передачі  (повернення з користування) Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

3.  Контроль    за    виконанням    рішення   покласти   на   заступника  міського голови – директора департаменту інфраструктури міста В. Новачка.

 

Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!