Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

24 лютого о 11.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

1. Про розгляд звернення заступника директора департаменту інфраструктури міста – начальника управління житлової політики і майна щодо надання кандидатури для включення до складу аукціонних комісій для продажу об’єктів малої приватизації (група інвентарних об’єктів у складі: спальний корпус (А-1) площею 716,8 кв.м, їдальня (Б-1) площею 368,0 кв.м, будівля (В-1) площею 147,1 кв.м, будівля складів (Е-1) площею 130,2 кв.м, будівля котельні (Д-1) площею 105,1 кв.м, водонапірна башта (І), трансформатори (2 шт.), що розташовані за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Давидківці, вул. Гавришка, 53, нежитлове приміщення загальною площею 8,0 кв.м на вул. Подільській, 65, в м. Хмельницькому).

2. Про розгляд звернення заступника директора департаменту інфраструктури міста – начальника управління житлової політики і майна щодо надання кандидатури до складу аукціонних комісій для продажу об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, до якого включена нежитлова будівля загальною площею 316,1 кв.м на вул. Водопровідній, 48/1, яка перебуває на балансі міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго».

3. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!