Рішення міської ради

Про внесення змін до рішень сесії міської ради

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення четвертої сесії

№15 від 17.02.2021 р.

 

Про внесення змін до рішень сесії міської ради

 

У зв’язку з утворенням Хмельницької міської територіальної громади та з метою оптимізації механізму надання фінансової підтримки суб’єктам підприємництва, розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, лист управління економіки міської ради, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення сесії міської ради від 14.12.2018 року №16 «Про затвердження Програми розвитку підприємництва міста Хмельницького на 2019-2021 роки та внесення змін до рішення сесії міської ради від 04.07.2018 року №4 «Про затвердження Порядку часткового відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами підприємництва для реалізації інвестиційних проектів» із внесеними змінами від 09.10.2019 року №16, а саме:

1.1. у тексті рішення слова «міський бюджет» замінити на слова «бюджет Хмельницької міської територіальної громади»;

1.2. у назві та у тексті рішення слова «місто Хмельницький» замінити на слова «Хмельницька міська територіальна громада».

2. Внести зміни до рішення сесії міської ради від 04.07.2018 року №4 «Про затвердження Порядку часткового відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами підприємництва для реалізації інвестиційних проектів» із змінами, внесеними рішенням сесії міської ради від 17.06.2020 року №17, а саме:

2.1. у назві та у тексті рішення слова «міський бюджет» замінити на слова «бюджет Хмельницької міської територіальної громади».

2.2. підпункт 2.1 пункту 2 Порядку викласти у такій редакції: «2.1. Зареєстровані на території Хмельницької міської територіальної громади»;

2.3. доповнити додаток до рішення пунктом 5 такого змісту: «5. Пункти 1.3 та 4.4 застосовувати для нових інвестиційних проєктів позичальників, починаючи з 01 січня 2021 року. Для інвестиційних проєктів, що отримали фінансову підтримку в рамках Порядку до 01 січня 2021 року та продовжують реалізуватися, підпункт 1.3 та 4.4 не застосовувати».

2.4. пункти 5 та 6 додатку вважати пунктами 6 та 7 відповідно.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Р.Примуша.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!