Новини

Микола Ваврищук відповідав на телефонні звернення хмельничан

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». На телефонні звернення хмельничан сьогодні відповідав заступник міського голови Микола Ваврищук. Протягом години спілкування пролунало 11 телефонних дзвінків.

З проханням розчистити сніг та поремонтувати вулицю Подільську на телефонну лінію звернувся мешканець села Малашівці, яке приєдналося до Хмельницької міської територіальної громади.

«В Малашівцях були великі проблеми на вихідні і ми залучали значну кількість техніки, щоб взагалі можна було доїхати до села. Туди взагалі не було можливості дістатися. Я дам доручення старості виїхати та обстежити вашу вулицю. Також розглянемо можливість підсипати найбільш проблемні місця», - зазначив заступник міського голови.

Ще один дзвінок надійшов від хмельничанки, яка проживає на вулиці Жванецькій. Жінка просила облаштувати контейнерний майданчик, адже щоб винести сміття мешканцям вулиці потрібно переходити вулицю Сковороди з інтенсивним рухом транспорту.

«Щоб облаштувати майданчик потрібно 150 тис. грн. Також при облаштуванні майданчика розглядають санітарні норми та доцільність його розташування в конкретному місці. Ми зараз не практикуємо ставити просто контейнер без облаштування майданчика. Я дізнаюся в чому причина і ми дамо Вам відповідь», - зазначив Микола Ваврищук.

Також хмельничани зверталися із проханням про виділення матеріальної допомоги, забезпечення ліками, вирішення спірних ситуацій із земельними ділянками та встановленими парканами.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Микола Васильович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!