Проекти рішень міської ради

Про   внесення   змін  в  рішення тринадцятої сесії міської ради від 14.12.2011 року № 4

 

 

Про   внесення   змін  в  рішення тринадцятої сесії міської ради від 14.12.2011 року № 4

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення тринадцятої сесії міської ради від 14.12.2011 № 4 «Про затвердження Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Хмельницького і перебуває на балансі комунальних підприємств, засновником яких є Хмельницька міська рада, та втрату чинності п. 3 рішення 21 сесії міської ради від 11.07.2001 р. № 1», а саме:

1.1. В назві рішення та в пункті 1 рішення слова «територіальної громади м. Хмельницького» замінити словами «Хмельницької міської територіальної громади».

1.2.  В назві рішення та в пункті 1 рішення після слів «комунальних підприємств» доповнити словами «бюджетних установ, організацій, закладів».

1.3. Додаток до рішення «Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю Хмельницької міської територіальної громади і перебуває на балансі комунальних підприємств, засновником яких є Хмельницька міська рада» викласти в новій редакції (додається).

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету.                            

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради.

 

Міський голова  О.СИМЧИШИН

File link
Size: 565 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!