Новини

Довідки про реєстрацію місця проживання можна замовити онлайн

Відділ реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації інформує, що хмельничани мають можливість через сайт Хмельницької міської ради замовити довідки про реєстрацію місця проживання/перебування особи та про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, а також отримати ці довідки, підписані електронним цифровим підписом, в електронному варіанті.

Для цього необхідно зайти на сайт Хмельницької міської ради, перейти у «Кабінет мешканця», зареєструватися у ньому (створити особистий кабінет), увійти до розділу «Електронні послуги ЦНАП», обрати потрібну Вам довідку, заповнити відповідні дані, приєднати скановану копію документа, що підтверджує Вашу особу (свідоцтво про народження (до 14 років), паспорт)) та подати Вашу заявку.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!