Новини

Хмельницький ТБЛ ім. А. Мазура здобув звання «Лідер освіти України»

Днями Технологічний багатопрофільний ліцей з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура отримав звання «Лідер освіти України». Національний проект «Педагогічний олімп України», в якому здобув почесне звання хмельницький освітній заклад, проводить Інститут проблем виховання НАН України. Технологічний багатопрофільний ліцей визнано інноваційним закладом освіти, що готовий до змін та реформ.

Проте не лише заклад відзначено. Грамоту та національне визнання «Почесний педагог України» отримала і директор Олена Дем’янівна Кенц.

Значні здобутки на національному рівні є результатом щоденної наполегливої праці цілого колективу ліцею. Варто також нагадати, що звання кращого учителя хімії 2020 року за версією національної премії Global Teacher Prize Ukraine здобула Наталія Володимирівна Зима, яка уже багато років прищеплює любов до хімії учням ТБЛ.

Колективні успіхи ліцею та особисті Наталії Володимирівни висвітлено на сторінках Книги пошани «Педагогічний олімп України».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!