Новини

Більше півсотні важливих питань розглянули під час чергового засідання виконавчого комітету

Під головуванням міського голови Олександра Симчишина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Під час роботи члени виконкому розглянули 53 питання порядку денного.

Першим підтримали внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження «Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

Обговорюючи проект рішення, Олександр Сергійович зазначив, що Хмельницький визнано найбезпечнішим містом України та висловив побажання, щоб перед тим, як затверджувати програму на 2021 -2025 роки начальник Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Василь Птащук поінформував депутатів про результати виконання попередньої програми.

«Було б добре знати, як та на що саме було витрачено кошти на реалізацію програми попередніх років», - підкреслив міський голова.

Також члени виконкому затвердили План основних заходів цивільного захисту Хмельницької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2021 рік, який передбачає заходи з контролю за додержанням та виконанням вимог законодавства з питань техногенної та пожежної безпеки, захисту населення і території від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та запобігання надзвичайним ситуаціям, заходи з підготовки керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Розглянули та затвердили звіт спостережної комісії при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради за 2020 рік.

Традиційно частина питань стосувалася продовження або розірвання договорів оренди комунального майна, надання дозволу громадянам переведення садових будинків у житлові тощо.

Низка розглянутих членами виконавчого комітету рішень стосувалася змін у складі різних профільних комісій у зв᾽язку із створенням Хмельницької міської територіальної громади.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!