Новини

Дайджест конкурсів і грантів: розвиток економіки та підтримка бізнесу

Проєкт «Я зможу!» для підтримки бізнес-проєктів, які створені та керуються жінками.

Основна мета – підтримка та стимулювання розвитку жіночого підприємництва та зростання економічної незалежності жінок. Детальніше про проєкт можна дізнатись перейшовши за посиланням.

Конкурс «Краудфандінг для соціального підприємництва»

Мета конкурсу – зміцнити діючі соціальні підприємства, популяризувати соціальне підприємництво та створити позитивну практику залучення соціальними підприємствами коштів спільноти. Пріоритети конкурсу – залучення коштів громади для підтримки створення нових або розширення діючих соціальних підприємств. Детальніше про проєкт можна дізнатись перейшовши за посиланням.

USAID Competitive Economy Program (CEP) оголошує конкурс «Спільне створення через партнерську діяльність». В рамках конкурсу буде призначено гранти місцевим та міжнародним приватним підприємствам, неприбутковим та некомерційним неурядовим організаціям, бізнес / торговим асоціаціям, науковим установам та аналітичним центрам для підтримки конкурентоспроможності та виходу українських фірм на міжнародні ринки.

Детальніше про проєкт можна дізнатись перейшовши за посиланням.

Безкоштовна Національна онлайн-школа для підприємців. Учасники дізнаються як заснувати власне підприємство, правильно вести бухгалтерську звітність, складати фінансовий план, отримати фінансування на розвиток своєї бізнес-ідеї, просувати продукт і управляти командою. Детальніше про проєкт можна дізнатись перейшовши за посиланням.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!