Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району Хмельницької області у комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади закладу освіти

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення другої сесії

№112 від 23.12.2020 р.

 

Про надання згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району Хмельницької області у комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади закладу освіти

 

На підставі рішення Деражнянської районної ради Хмельницької області від 04.12.2020 №1-45/2020 «Про передачу закладу освіти із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району Хмельницької області у комунальну власність Хмельницької міської ради», відповідно до законів України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Цивільного кодексу України, керуючись ст.ст.25,26,59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району Хмельницької області у комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади комунального закладу освіти (юридична особа публічного права), Богдановецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)», об’єкти нерухомості, що належать до закладу освіти, а також закріплене за ними індивідуально визначене майно, згідно з додатком 1.

2. Визначити, що юридична особа, об’єкти нерухомості та індивідуально визначене майно, зазначені в пункті 1 даного рішення, приймаються зі збереженням їх цільового призначення та зобов’язанням не відчужувати у приватну власність.

3. Доручити Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради:

3.1. підготувати рішення виконавчого комітету про утворення комісії з безоплатного приймання-передачі зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району Хмельницької області у комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади Богдановецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)», а також закріпленого за ним індивідуально визначеного майна.

3.2. подати на затвердження виконавчого комітету Хмельницької міської ради акт безоплатного приймання-передачі зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району Хмельницької області у комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади Богдановецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)».

4. Змінити засновника Богдановецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)», шляхом виключення зі складу засновників Деражнянську районну раду Хмельницької області та включення до складу засновників Хмельницьку міську раду.

5. Уповноважити Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради внести зміни в найменування закладу освіти у зв’язку із зміною засновника та уповноважити в.о. директора Департаменту освіти та науки Н.Балабуст забезпечити внесення змін до установчих документів, затвердження нової редакції статуту закладу освіти та здійснення всіх відповідних реєстраційних дій відповідно до вимог законодавства щодо зазначеної в пункті 1 даного рішення юридичної особи.

6. Віднести до сфери управління Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Богдановецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)».

7. Визначити балансоутримувачем майна, вказаного в п.1 рішення Богдановецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» та зарахувати вказане майно на баланс та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.

8. Підготувати документи для оформлення та реєстрації, в установленому законом порядку, право комунальної власності Хмельницької міської територіальної громади в особі Хмельницької міської ради на об’єкти нерухомості Богдановецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)».

9. Відповідальність за виконання рішення покласти на Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 524 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!