Новини

Оголошується конкурс з визначення виконавця, який надаватиме послуги з перевезення людей на візках («соціальне таксі»)

Відповідно до рішення сесії міської ради від 18.05.2016 р. № 73 «Про затвердження Положення про порядок надання послуги з перевезення людей на візках («соціальне таксі»), супроводження осіб з інвалідністю по зору першої групи та порядок відшкодування витрат за їх надання» управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради проводить визначення виконавця, який надаватиме послуги з перевезення людей на візках (“соціальне таксі”). Юридичні особи, які бажають здійснювати перевезення, мають відповідати наступним критеріям:

1. реєстрацію в установленому законом порядку;

2. необхідну матеріально-технічну базу, зокрема спецавтотранспорт;

3. ліцензію на здійснення перевезення;

4. кваліфікованих осіб (соціальних робітників) в штаті для супроводу осіб з обмеженими фізичними властивостями;

5. реєстрацію в Реєстрі «Надавачі соціальних послуг».

Особи, які бажають надавати послугу супроводження осіб з інвалідністю по зору першої групи, мають відповідати критеріям діяльності надавачів соціальних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 185, а також мати:

1. реєстрацію в установленому законом порядку;

2. кваліфікованих осіб (соціальних робітників) в штаті для супроводження інвалідів по зору першої групи;

3. реєстрацію в Реєстрі «Надавачі соціальних послуг».

Протягом 20 днів з дня розміщення оголошення всі юридичні особи, які бажають здійснювати перевезення та відповідають вимогам, надсилають на адресу управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради (вул. Проскурівського підпілля, 32) наступні документи:

- заяву;

- копію установчого документу;

- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб –

підприємців та громадських формувань;

- документи, які підтверджують наявність спецавтотранспорту;

- копію ліцензії на здійснення перевезень;

- документи, які підтверджують наявність кваліфікованих осіб (соціальних робітників) в штаті для супроводження інвалідів по зору першої групи;

- розрахунок вартості послуги;

- документи, які підтверджують наявність кваліфікованих осіб (соціальних робітників) в штаті для супроводу осіб з обмеженими фізичними властивостями (для надання послуги «соціальне таксі»);

- за вимогою управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради інші документи, передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 №185.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!