Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення двадцятої сесії міської ради №85 від 31.01.2018

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення другої сесії

№73 від 23.12.2020 р.

 

Про внесення змін до рішення двадцятої сесії міської ради №85 від 31.01.2018

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради з метою впорядкування обліку майна територіальної громади міста, оформлення та державної реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення двадцятої сесії міської ради від 31.01.2018 №85 «Про включення до переліку майна та об'єктів (будівель, споруд, приміщень), що перебувають у власності територіальної громади міста Хмельницького та знаходяться на балансі Хмельницького комунального підприємства «Електротранс», доповнивши додаток до рішення пунктами 26,27 (згідно з додатком).

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука та управління комунального майна.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Додаток

до рішення сесії міської ради

від 23.12.2020 №73

з/п

Назва

Адреса

Площа

кв.м

26

Нежитлове приміщення

вул. Перемоги, 6

166,1

27

Нежитлове приміщення

вул. Перемоги, 6

155,8

 

Секретар міської ради В.ДІДЕНКО

Директор Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» В.ПАЛАМАРЧУК

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!