Новини

Під час прямої телефонної лінії пролунало 13 дзвінків

Відбулася перша у 2021 році пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні на телефонні звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Роман Примуш. Містяни досить активно користуються можливістю озвучити проблемні питання за допомогою телефонних прийомів. Сьогодні протягом години пролунало 13 дзвінків, дозвонювачі порушили 17 питань. Цікавили хмельничан питання роботи транспорту, запровадження локдауну із 8 січня, підвищення вартості комунальних послуг тощо.

Так, на телефонну лінію звернулася мешканка села Черепівка. Жінка цікавилася питанням отримання електронного квитка для пільгового проїзду у комунальному громадському транспорті для жителів сіл, які з 1 січня 2021 доєдналися до Хмельницької міської територіальної громади.

«Зараз триває уточнення та формування нових списків. Після 15 січня ви уже зможете отримати свій електронний квиток», - розповів Роман Борисович.

Хмельничанка, яка проживає у мікрорайоні Ракове, просила розглянути можливість замінити малогабаритні автобуси на великогабаритні на маршруті №24.

Ще один дзвінок, що стосувався роботи транспорту, надійшов від чоловіка, який проживає на вулиці Трудовій. Зокрема, нарікав, що зранку неможливо сісти в автобус маршруту №40, просив збільшити кількість одиниць транспорту на цьому маршруті.

«Я дам доручення управлінню транспорту та зв’язку вивчити ваші питання. Протягом місяця ви отримаєте письмові відповіді на свої звернення», - зазначив заступник міського голови.

Наступним на телефонну лінію звернувся мешканець вулиці Леся Курбаса, що у масиві «Дивокрай». Розповів, що жителі вулиці хочуть встановити світлофорний об’єкт на перехресті вулиць С.Бандери та Л.Курбаса, адже на цій ділянці дороги надзвичайно жвавий рух транспорту.

«Раджу вам оформити колективне звернення на ім’я міського голови, щоб пришвидшити розгляд питання», - порадив Роман Примуш.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Роман Борисович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!