Рішення виконавчого комітету

від 24.12.2020 № 1023 "Про внесення  на  розгляд  сесії  міської ради  пропозиції  про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 25.01.2017 № 20"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 24.12.2020 № 1023

Про внесення  на  розгляд  сесії  міської ради  пропозиції  про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 25.01.2017 № 20

 

            Розглянувши клопотання управління праці та соціального захисту населення та керуючись Законом України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 727-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Хмельницької області», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

         1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради «Про затвердження Комплексної програми «Піклування» в м. Хмельницькому на 2017-2021 роки» від 25.01.2017 № 20, а саме:

         1.1. В назві та по тексту рішення слова «м. Хмельницький» в усіх відмінках замінити словами «Хмельницька міська територіальна громада».

         1.2. По тексту Додатку до рішення слова «міський бюджет» замінити словами «бюджет міської територіальної громади», слова «управління освіти» замінити словами «Департамент освіти та науки», слова «управління житлово-комунального господарства» замінити словами «управління комунальної інфраструктури». слово «інваліди» в усіх відмінках замінити словами «особи з інвалідністю».

         1.3. Додаток 1 та Додаток 2 до додатку до рішення викласти в новій редакції (додається).

         2. Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови М. Кривака.

 

Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!