Новини

Під час прямої телефонної лінії з хмельничанами спілкувався Василь Новачок

Протягом години роботи традиційної прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» пролунало 7 дзвінків та було озвучено 11 питань. Сьогодні на телефонні звернення хмельничан відповідав заступник міського голови - директор Департаменту інфраструктури Хмельницької міської ради Василь Новачок.

Звернулася на телефонну лінію хмельничанка, яка проживає на вулиці І.Франка, 55. Вона розповіла, що після встановлення індивідуального теплового пункту в будинку в одній з кімнат її помешкання холодні батареї.

«Ми розберемося у вашій ситуації, адже після встановлення ІТП має бути краще, а не гірше. Поспілкуємося також з головою вашого ОСББ, щоб вирішити проблему», - запевнив Василь Пилипович.

Наступним зателефонував мешканець мікрорайону Озерна, він озвучив одразу декілька питань.

Одним із них було нанесення розмітки «пішохідний перехід» на перехресті вулиць П. Мирного та Залізняка.

«В 2021 році ми плануємо влітку там запустити світлофорний об’єкт, будете безпечно переходити дорогу. Просте нанесення розмітки не вирішить ситуацію, бо там складна ділянка та інтенсивний рух», - розповів Василь Пилипович.

Хмельничанин, який проживає на вулиці М. Трембовецької, просив облаштувати тротуар на ділянці вулиці Трудової, бо зараз він знаходиться в незадовільному стані.

«Уже затверджено бюджет на 2021 рік і передбачено кошти на капітальний ремонт тротуару по вулиці Трудовій, від вулиці Прибузької до вулиці Заводської. Так що ваше питання буде вирішено», - зазначив заступник міського голови.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Василь Пилипович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!