Новини

Через омолодження дерев на вулиці Болбочана 21 грудня з 9 до 12 години рух тролейбусів у мікрорайон Дубове буде тимчасово призупинено

У понеділок, 21 грудня, з 9.00 до 12.00 комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи з омолодження та зрізування аварійних дерев по вул. Болбочана, на ділянці від будинку №60/1 по вул. Козацькій до будинку №4 по вул. Болбочана.

Для убезпечення працівників КП по зеленому будівництву і благоустрою міста буде знеструмлено контактну мережу міського електротранспорту. Рух тролейбусів маршрутів №№ 15, 15-А, 57 на час виконання робіт скасовано.

Адміністрація комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!