Новини

МКП «Хмельницькводоканал» повідомляє про виконання аварійних та планових робіт 10 грудня

У зв'язку з виконанням робіт з ліквідації пориву на водогоні на вул. Львівське шосе, 31/2, 10 грудня з 10.00 до 14.00 буде призупинено водопостачання житлових будинків №№ 8-20 та №№ 39, 39/1, 41, 43, 43/1 на Львівському шосе.

Також у зв'язку з виконанням робіт по приєднанню водопровідних мереж на Старокостянтинівському шосе (р. Південний Буг), цього ж дня з 09.00 до 20.00 буде призупинено водопостачання житлових будинків на вул. Зарічанській (від Старокостянтинівського шосе до вул. Свободи), житлових будинків в районі автовокзалу №1 та житлових будинків №№ 1-7 на вул. Вінницькій.

Адміністрація МКП «Хмельницькводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!