Рішення виконавчого комітету

від 12.11.2020 № 838 "Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо затвердження  «Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності та членів їх сімей на 2021 – 2025 роки»"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 12.11.2020 № 838

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо затвердження  «Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності та членів їх сімей на 2021 – 2025 роки»

 

Розглянувши клопотання управління праці та соціального захисту населення, з метою надання комплексної допомоги учасникам  АТО/ООС, учасникам Революції Гідності,  членам їх сімей та членам сімей загиблих таких осіб, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію щодо затвердження «Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності та членів їх сімей на 2021 – 2025 роки» (додається).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення.

 

Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!