Рішення виконавчого комітету

від 12.11.2020 № 816 "Про затвердження результатів інвентаризації майна     цілісного     майнового     комплексу кінотеатру   «Сілістра»  по вул. Свободи,  1А "

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 12.11.2020 № 816

Про затвердження результатів інвентаризації майна     цілісного     майнового     комплексу кінотеатру   «Сілістра»  по вул. Свободи,  1А 

 

На підставі клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Браво» про розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» по вул. Свободи,  1А  в м. Хмельницькому, виконавчим комітетом Хмельницької міської ради, як орендодавцем, було прийнято рішення від 26.12.2019 № 1088 розірвати вказаний договір оренди за погодженням сторін, створити спільну комісію по інвентаризації, розмежуванню і оцінці майна цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра», якій доручено підготувати та подати на затвердження виконавчого комітету документи, визначені Порядком повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженим наказом Фонду державного майна України  від 07.08.1997 № 847. Проте, в ході роботи вказаної комісії орендарем не було надано в повному обсязі необхідні документи для здійснення розмежування майна, що підтверджується протоколами № 1, № 2, № 3 засідання спільної комісії. Крім того, у зв’язку з встановленням загальнодержавного карантину відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2020 № 211 робота комісії була фактично призупинена. Вказані обставини позбавили комісію можливості вчасно підготувати та подати на затвердження виконавчого комітету необхідні документи.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Положенням про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.1993 № 158, Порядком повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженим наказом Фонду державного майна України від 07.08.1997 № 847, виконавчий комітет міської ради 

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити протокол № 4 засідання спільної комісії по інвентаризації, розмежуванню і оцінці майна цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» від 11.08.2020 про результати інвентаризації цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» по вул. Свободи, 1 А в м. Хмельницькому, який додається.

2. Спільній комісії по інвентаризації, розмежуванню і оцінці майна цілісного майнового комплексу  кінотеатру  «Сілістра»   провести  інвентаризацію  майна   вказаного  цілісного майнового комплексу станом на 30.11.2020 з метою подальшого проведення оцінки цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка.

 

Міський голова    О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!