Рішення міської ради

Звернення

До виборців об’єднаної

територіальної громади

 

ЗВЕРНЕННЯ

Депутатський корпус міської ради виконує покладені виборцями і законодавством обов’язки і права протягом п’ятирічної каденції. Взаємодія і взаєморозуміння депутатської команди та діючих виконавчих структур міської влади стали запорукою сталого ефективного розвитку міської інфраструктури та міської громади.

Про сталість розвитку свідчать багаторазові наукові соціологічні дослідження , здійснені поважними та визнаними її Україні інституціями.

Добродійливою і міцною запорукою спільної продуктивної ходи депутатського складу ради і виконавчих структур є міський голова Олександр Симчишин. Пленарне засідання депутатів міської ради, зберігаючи подальший сталий розвиток взаємодії гілок влади, приймає рішення про всебічну підтримку кандидата на обрання голови міської об’єднаної територіальної громади Олександра Сергійовича Симчишина та діючих депутатів міської ради, які забажали стати кандидатами в депутати ради міської об’єднаної територіальної громади на виборах 25 жовтня 2020 року.

 

Звернення прийняте на позачерговій сорок шостої сесії Хмельницької міської ради 7 жовтня 2020 року.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!