Новини

Під час прямої телефонної лінії Володимир Гончарук відповів на 15 звернень хмельничан

Сьогодні під час чергової прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» на телефонні звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Володимир Гончарук. Протягом години пролунало 15 телефонних дзвінків.

Звернулася на телефонну лінію мешканка мікрорайону Ракове. Жінка просила відновити вуличне освітлення на вулиці Майборського.

Два дзвінки стосувалися продовження режиму роботи закладам харчування. Додзвонювачі просили пом’якшити карантинні обмеження та дозволити працювати після восьмої години.

«Це рішення Державної комісії ТЕБ і НС і ми зобов’язані його дотримуватися. Це альтернатива повному закриттю закладів. Є можливість працювати, хоч і при обмеженому графіку, а не зовсім зупинитися», - зазначив Володимир Гончарук.

Наступний дзвінок надійшов від хмельничанки, яка просила відновити маршрут №32 та встановити покажчик до кладовища у мікрорайоні Ракове.

Наступний дзвінок також був із цього мікрорайону та стосувався встановлення світлофорного об’єкта біля військового госпіталю. За словами жінки, водії не зважають на дорожню розмітку та не пропускають пішоходів.

«Контроль за дотриманням правил дорожнього руху - це компетенція патрульної поліції. А на рахунок світлофора – ми вивчимо це питання і тоді будемо приймати рішення про доцільність його встановлення», - сказав заступник міського голови.

Також були дзвінки стосовно надання матеріальної допомоги на лікування, встановлення сміттєвих контейнерів тощо. За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Володимир Гончарук надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!