Новини

До уваги хмельничан! 26 та 27 жовтня на годину буде призупинено рух тролейбусів на вулиці Купріна та Старокостянтинівському шосе

26 та 27 жовтня працівники комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста проводитимуть роботи з демонтажу аварійних дерев.

В понеділок, 26 жовтня, з 11.00 до 12.00 по вулиці Купріна буде знеструмлено контактну мережу міського електротранспорту, на час виконання робіт рух тролейбусів в даному напрямку буде призупинено.

У вівторок, 27 жовтня, з 11.00 до 12.00 по Старокостянтинівському шосе (поблизу річки Південний буг) буде знеструмлено контактну мережу міського електротранспорту, на час проведення робіт рух тролейбусів в цьому напрямку також буде призупинено.

Адміністрації ХКП «Електротранс» та КП по зеленому будівництву і благоустрою міста сподіваються на розуміння і просять вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!