Рішення міської ради

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення позачергової сорок шостої сесії

№41 від 07.10.2020 р.

 

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку інвентаризації земель» від 23 травня 2012 року №513 міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького в особі Хмельницької міської ради з метою їх формування за адресами:

- вул. Тернопільська, 9 орієнтовною площею 27584 м²;

- вул. Чорновола, 41/2В орієнтовною площею 19400 м²;

- вул. Верейського, 45 орієнтовною площею 2000 м²;

- вул. Молодіжна, 15/1А орієнтовною площею 1761 м²;

- вул. Гарнізонна, 1 орієнтовною площею 14800 м²;

-  вул. Вінницьке шосе, 12/3а орієнтовною площею 1657 м²;

- вул. Подільська, 93 орієнтовною площею 3994 м²;

- вул. Соборна, 43/1 орієнтовною площею 180 м²;

- вул. Пілотська орієнтовною площею 6690 м²;

- вул. Якова Гальчевського, 3/1-А орієнтовною площею 132 м²;

- вул. Курчатова, 6 орієнтовною площею 79 м²;

- вул. Красовського, 26/2 орієнтовною площею 216 м²;

- вул. Чорновола, 25/1А орієнтовною площею 74 м²;

- вул. Заводська, 155 орієнтовною площею 357 м²;

- вул. Заводська, 61/3 орієнтовною площею 164 м²;

- вул. Проскурівська, 66/3 орієнтовною площею 793 м².

2. Доручити управлінню земельних ресурсів та земельної реформи департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності у суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.

3. Подати погоджену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на затвердження сесії Хмельницької міської ради, у відповідності до вимог чинного законодавства.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!