Новини

До уваги хмельничан! 11 жовтня триватимуть дорожні роботи на вулиці Чорновола. З 7.00 до 22.00 рух транспорту буде ускладнено

В зв’язку із виробничою необхідністю виконання робіт з улаштування асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїжджій частині доріг 11 жовтня (неділя) з 7.00 до 22.00 буде ускладнено рух автомобільного та громадського транспорту на вул. Чорновола (від вул. Госпітальної до вул. Гальчевського (перехрестя включно).

В зв’язку із виконанням робіт буде знеструмлюватись контактна мережа. Тролейбуси маршрутів № 3, 7, 7а, 9, 13, здійснюватимуть розворот через АС-2 по вулиці Шевченка.

Також з метою забезпечення перевезення громадян на період проведення робіт на автобусний маршрут №52 додано три одиниці великогабаритних автобусів.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!