Проекти рішень виконавчого комітету

Про демонтаж інформаційної дошки по вул. Сіцінського на будинку № 5

Про демонтаж інформаційної дошки по вул. Сіцінського на будинку № 5

 

У зв’язку з порушенням вимог Порядку встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території міста Хмельницького, затвердженого рішенням сесії міської ради від 31.05.2017 р. № 14 «Про затвердження Порядку встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території міста Хмельницького», керуючись Законом України «Про Засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести демонтаж інформаційної дошки Герою Радянського Союзу Ватутіну М. Ф. по вул. Сіцінського на будинку № 5.

2. Управлінню житлово-комунального господарства провести демонтаж інформаційної дошки та забезпечити передачу по акту на зберігання пам’ятних знаків до СКП «Хмельницька міська ритуальна служба» у фонд музею історії міста Хмельницького.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови     А. Бондаренка.

 

Міський голова                                          О. СИМЧИШИН

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!