Новини

Під час позачергової cесії депутати внесли зміни до бюджету на 2020 рік

Міський голова Олександр Симчишин про результати позачергової 46-ї сесії Хмельницької міської ради:

«Головне питання - зміни до бюджету за підсумком трьох кварталів 2020 року. На жаль, ми не маємо такого перевиконання, як планували, бо пандемія і карантин вилилися у 140 млн грн збитків. Проте:

- 12 млн грн виділили на завершення підготовки до опалювального періоду;

- понад 3,2 млн грн виділили на підвищення зарплат працівникам бюджетної сфери, зокрема, педагогам. На жаль, задеклароване державою підвищення виявилося пустими словами. Тому робимо це силами міського бюджету;

- 3,8 млн грн - для наших медичних закладів. В тому числі на протидію Ковід-19. Зокрема, 700 тис. грн на придбання кисневих концентраторів, які найчастіше використовуються при лікуванні;

- 1 млн грн додали на капітальні ремонти ліфтів;

- 1 млн грн виділили на протиаварійні роботи в будинках по проспекту Миру;

- продовжуємо також долучатися до відновлення нашого летовища.

Крім того, прийняли нову програму фінансування Громадських ініціатив вже на 2021-2025 роки з можливістю фінансування по 2 млн грн щороку.

Ухвалили Інвестиційну програму КП «Хмельницьктеплокомуненерго» на 2021 рік.

Розширили можливості Програми розвитку підприємництва.

Внесли зміни до низки інвестиційних та програм розвитку.

Четверо дітей-сиріт отримають можливість придбати нове житло. Загалом за останні роки вже 8 таких дітей отримали житло».

Детальніше у сюжеті МТРК «Місто»

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!